verze pro tisk

Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

30. leden 2014

Hotel Kamenec najdete v malém letovisku Kiten, a to přibližně pouhých 30 metrů od dlouhé, písečné pláže. Centrum letoviska se všemi obchody, restauracemi a kavárnami je vzdáleno asi čtvrt kilometru. Hotel splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

Ubytování a ceny

Hotel Kamenec poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s klimatizací, minibarem, sociálním zařízením, telefonem, fénem a balkonem. Do pokojů lze přidat až dvě přistýlky.

Ceny za pobyt začínají v hotelu Kamenec na cca 7 500 Kč. Děti do 2 let v postýlce nebo do 12 let na přistýlce mají pobyt zdarma.

Vybavení hotelu

Hotel disponuje 24 hodinovou recepcí s WiFi připojením. Hosté mohou využít restauraci s terasou, venkovní bazén, několik barů, SPA centrum, kulečník a v případě potíží i lékařskou službu.

Pro děti je tu dětské hřiště a brouzdaliště. Pokud sem přijdete vlastním vozem, můžete využít bezplatné hlídané parkoviště přímo v areálu hotelu.

Personál hotelu hovoří anglicky, bulharsky, rusky i česky. Využít můžete pronájem vozů, půjčení kol, směnárnu, prádelnu či službu žehlení.

Hotel Kamenec
[800x533 520 KB]
Hotel Kamenec
[800x533 279 KB]
Hotel Kamenec
[800x508 249 KB]


hotel-kamenec.com

Video

Byli jste v hotelu Kamenec? Splnilo ubytování vaše předpoklady?  Jaké dojmy jste si z dovolené přivezli? Podělte se s námi o vaše zkušenosti.

 

 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte ho mezi přáteli!

Linkuj.cz!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Dovolená Bulharsko - Primorsko: Recenze hotelu Tropicana * * *

Hotel Tropicana je v Primorsku velice oblíbený. Nachází se přímo u severní pláže letoviska, takže vás nečeká žádné dlouhé chození k moři. Cesta na pláž prochází mezi písečnými dunami. Do centra letoviska dojdete asi za 10 minut. Hotel lze doporučit všem věkovým kategoriím.

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Černomorec ***

Hotel Černomorec je umístěn mezi letovisky Sozopol a Černomorec. Leží v klidném prostředí, mimo velké hotelové komplexy, proto je ideální pro všechny, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou bez velkého počtu turistů. Do centra Sozopolu je to asi 7 km, Černomorec je blíže, okolo 2 km. Hotel je umístěn…


Dovolená Bulharsko - Primorsko: Recenze hotelu Perla Beach ****

Hotel Perla Beach patří k tomu lepšímu, co Primorsko stran ubytování nabízí. Najdete ho kousek od severní písčité pláže. Do centra letoviska je to pouhých 100 metrů. Místo je ideální pro rodiny s dětmi, jen pár metrů od hotelu se nachází český dětský klub a také aquapark.

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Laguna Beach ****

Tento malebný hotel se nachází v krásné zahradě, asi 3 km od historického centra městečka Sozopol. Vzdálenost na pláž je cca 50 metrů. Vhodný je i pro velmi náročné klienty, nebo pro klienty se sníženou pohybovou schopností. Součástí hotelového komplexu se nachází také lázně s možností využít řadu p…




Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:
Web:


Komentáře

Rico

pondělí, 3. září 2018
22:37

Hence Pdf To Flipbook is an excellent concept.


posted by: Rico [Odpovědět]

Selena

čtvrtek, 6. září 2018
09:45

I have read some just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting.
I surprise how much effort you place to make one of these excellent informative website.


posted by: Selena [Odpovědět]

Jonathan

sobota, 8. září 2018
16:03

I am regular visitor, how are you everybody? This piece of writing
posted at this website is really fastidious.


posted by: Jonathan [Odpovědět]

Octavia

neděle, 9. září 2018
08:27

Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it ;
) I may come back yet again since i have book-marked it.
Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to
guide others.


posted by: Octavia [Odpovědět]

Lilliana

středa, 12. září 2018
13:07

Great info. Lucky me I came across your site by accident (stumbleupon).
I\'ve bookmarked it for later!


posted by: Lilliana [Odpovědět]

Camilla

sobota, 15. září 2018
13:04

That is a great tip particularly to those new to the blogosphere.

Short but very accurate info… Thanks for sharing this one.
A must read article!


posted by: Camilla [Odpovědět]

Madeline

úterý, 18. září 2018
01:48

Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging
for? you made blogging look easy. The overall look of your site is excellent, let alone the content!


posted by: Madeline [Odpovědět]

Cornell

pátek, 21. září 2018
14:07

I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts on this sort of area .

Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
Studying this info So i\'m glad to show that I\'ve a very excellent uncanny feeling I found
out just what I needed. I so much without a doubt will make certain to don?t fail to remember this site and give it a glance
on a relentless basis.


posted by: Cornell [Odpovědět]

Violet

středa, 3. květen 2017
21:23

What\'s up Dear, are you in fact visiting this site regularly, if so afterward you will absolutely obtain good knowledge.


posted by: Violet [Odpovědět]

Tami

čtvrtek, 18. květen 2017
20:22

Asking questions are truly nice thing if you are not
understanding anything totally, but this piece of writing presents
good understanding even.


posted by: Tami [Odpovědět]

May

neděle, 21. květen 2017
21:07

My brother suggested I would possibly like this web site.
He used to be entirely right. This publish actually made my day.
You can not believe simply how so much time I had spent for
this information! Thanks!


posted by: May [Odpovědět]

Wendi

pondělí, 22. květen 2017
13:14

I am sure this piece of writing has touched all the internet users, its really really fastidious
article on building up new webpage.


posted by: Wendi [Odpovědět]

Steven

úterý, 30. květen 2017
08:42

I’m not that much of a online reader to be honest but
your blogs really nice, keep it up! I\'ll go ahead
and bookmark your website to come back later
on. All the best


posted by: Steven [Odpovědět]

Gennie

sobota, 24. červen 2017
14:18

Loving the info on this internet site, you have done outstanding
job on the content.


posted by: Gennie [Odpovědět]

Esperanza

pondělí, 3. červenec 2017
15:29

Thanks for finally talking about >Dovolen Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****


posted by: Esperanza [Odpovědět]

Barney

pátek, 21. červenec 2017
09:16

When I initially commented I clicked the \"Notify me when new comments are added\" checkbox and now each time a comment is added I get
three emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
Thanks!


posted by: Barney [Odpovědět]

Jacob

pátek, 21. červenec 2017
21:55

If you are going for most excellent contents like I do, just
visit this website every day because it gives quality contents, thanks


posted by: Jacob [Odpovědět]

Brian

pátek, 28. červenec 2017
21:33

My spouse and I stumbled over here different page and thought
I should check things out. I like what I see so now i am
following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.


posted by: Brian [Odpovědět]

Amber

neděle, 9. duben 2017
09:39

I got this web page from my pal who informed me
regarding this web page and now this time I am visiting this site and reading very informative content at this time.


posted by: Amber [Odpovědět]

Irene

pondělí, 1. květen 2017
16:02

I\'m not sure why but this site is loading
incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue
on my end? I\'ll check back later on and see if the problem still exists.


posted by: Irene [Odpovědět]

Marylin

neděle, 26. srpen 2018
04:57

They drew outside the lines and received!


posted by: Marylin [Odpovědět]