verze pro tisk

Dovolená Bulharsko - Primorsko: Recenze hotelu Perla Beach ****

1. únor 2014

Hotel Perla Beach patří k tomu lepšímu, co Primorsko stran ubytování nabízí. Najdete ho kousek od severní písčité pláže. Do centra letoviska je to pouhých 100 metrů. Místo je ideální pro rodiny s dětmi, jen pár metrů od hotelu se nachází český dětský klub a také aquapark.

Ubytování a ceny

Hotel se skládá ze dvou budov, Perla Beach I a Perla Beach II. Poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s klimatizací, nebo v rodinných apartmánech. Všechny mají balkon s výhledem na moře. V pokojích najdete sociální zařízení, satelitní televizi, telefon a ledničku. Lze také domluvit přidání přistýlky. Stravování v hotelu formou all inclusive.

Co se týče cen, týdenní pobyt můžete pořídit již od 13 tisíc korun.

Vybavení

Hosté mohou využít venkovního bazénu s dětským brouzdalištěm, se slunečníky a lehátky zdarma. U bazénu se také nachází příjemný bar. Součástí hotelu je 24 hodinová recepce, restaurace, lobby bar, denní bar.

Pro děti je k dispozici dětský koutek. Zahrát si můžete stolní tenis, šipky, volejbal. Děti i dospělí se mohou pobavit na animačních programech, které jsou vedeny v češtině. V komplexu se nachází také fitness, diskotéka a sauna.

 

Byli jste na dovolené v hotelu Perla Beach? Podělte se s námi o vaše dojmy.

 

 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte ho mezi přáteli!

Linkuj.cz!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář

Autor Veronika Haláková

Autor: Veronika Haláková

Autorka žije v Plzni, kde vystudovala Kulturní a sociální antropologii. Ve volném čase se kromě cestování věnuje jízdě na koni, hudbě a svým psům. Google+


[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Laguna Beach ****

Tento malebný hotel se nachází v krásné zahradě, asi 3 km od historického centra městečka Sozopol. Vzdálenost na pláž je cca 50 metrů. Vhodný je i pro velmi náročné klienty, nebo pro klienty se sníženou pohybovou schopností. Součástí hotelového komplexu se nachází také lázně s možností využít řadu p…

Dovolená Bulharsko - Primorsko: Recenze hotelu Tropicana * * *

Hotel Tropicana je v Primorsku velice oblíbený. Nachází se přímo u severní pláže letoviska, takže vás nečeká žádné dlouhé chození k moři. Cesta na pláž prochází mezi písečnými dunami. Do centra letoviska dojdete asi za 10 minut. Hotel lze doporučit všem věkovým kategoriím.


Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

Hotel Kamenec najdete v malém letovisku Kiten, a to přibližně pouhých 30 metrů od dlouhé, písečné pláže. Centrum letoviska se všemi obchody, restauracemi a kavárnami je vzdáleno asi čtvrt kilometru. Hotel splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Černomorec ***

Hotel Černomorec je umístěn mezi letovisky Sozopol a Černomorec. Leží v klidném prostředí, mimo velké hotelové komplexy, proto je ideální pro všechny, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou bez velkého počtu turistů. Do centra Sozopolu je to asi 7 km, Černomorec je blíže, okolo 2 km. Hotel je umístěn…




Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:
Web:


Komentáře

Modesto

čtvrtek, 20. září 2018
18:11

Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I\'m kinda paranoid about losing everything I\'ve worked
hard on. Any recommendations?


posted by: Modesto [Odpovědět]

Isabelle

čtvrtek, 4. květen 2017
17:59

You could definitely see your enthusiasm in the paintings you write.
The world hopes for even more passionate writers like you who aren\'t afraid to mention how
they believe. At all times follow your heart.


posted by: Isabelle [Odpovědět]

Robt

úterý, 9. květen 2017
07:00

Glad to be one of many visitors on this awful web site :D.


posted by: Robt [Odpovědět]

Delores

pátek, 19. květen 2017
01:01

I am extremely inspired together with your writing skills as well as with the
format for your blog. Is that this a paid theme or did you modify it
your self? Anyway stay up the nice quality writing, it
is rare to peer a nice weblog like this one today..


posted by: Delores [Odpovědět]

Barbara

neděle, 21. květen 2017
09:21

Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no backup.
Do you have any methods to prevent hackers?


posted by: Barbara [Odpovědět]

Liliana

pátek, 2. červen 2017
10:06

Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
I\'ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info.
Thanks for the post. I will certainly return.


posted by: Liliana [Odpovědět]

Xavier

sobota, 24. červen 2017
14:36

Thanks for finally talking about >Dovolen Bulharsko - Primorsko: Recenze
hotelu Perla Beach ****


posted by: Xavier [Odpovědět]

Lynell

pondělí, 3. červenec 2017
14:27

Right here is the right blog for everyone who wants to understand
this topic. You know so much its almost tough to argue with you
(not that I actually will need to?HaHa). You certainly put a new spin on a
subject which has been written about for ages.
Excellent stuff, just great!


posted by: Lynell [Odpovědět]

Margie

pátek, 21. červenec 2017
05:56

Hi would you mind letting me know which web host you\'re
working with? I\'ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you recommend a good hosting provider at a honest price?
Thanks, I appreciate it!


posted by: Margie [Odpovědět]

Hermine

pátek, 28. červenec 2017
05:33

I know this if off topic but I\'m looking into starting my own weblog and was wondering what all is needed to get set up?

I\'m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
I\'m not very web savvy so I\'m not 100% positive. Any tips or
advice would be greatly appreciated. Cheers


posted by: Hermine [Odpovědět]

Alphonse

pátek, 28. červenec 2017
20:13

Outstanding post however , I was wanting to know if you
could write a litte more on this topic? I\'d be
very thankful if you could elaborate a little bit further.
Cheers!


posted by: Alphonse [Odpovědět]

Cleo

pátek, 28. červenec 2017
21:26

Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it\'s really
informative. I am going to watch out for brussels.
I\'ll appreciate if you continue this in future. A lot
of people will be benefited from your writing.

Cheers!


posted by: Cleo [Odpovědět]

Dorcas

neděle, 9. duben 2017
06:57

It\'s not my first time to visit this website, i am browsing this web page dailly and take good facts from here daily.


posted by: Dorcas [Odpovědět]

Lavon

pátek, 11. srpen 2017
20:07

That is really attention-grabbing, You are an excessively professional blogger.

I have joined your rss feed and sit up for searching for extra of
your magnificent post. Also, I\'ve shared your website in my social networks


posted by: Lavon [Odpovědět]

Jere

středa, 2. květen 2018
09:58

Hello would you mind letting me know which web host you\'re
utilizing? I\'ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and
I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good
hosting provider at a reasonable price? Cheers, I appreciate
it!


posted by: Jere [Odpovědět]

Lorri

neděle, 26. srpen 2018
05:11

Welcome to Creating Harmony\'s e-mail of indication.


posted by: Lorri [Odpovědět]