verze pro tisk

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Černomorec ***

31. leden 2014

Hotel Černomorec je umístěn mezi letovisky Sozopol a Černomorec. Leží v klidném prostředí, mimo velké hotelové komplexy, proto je ideální pro všechny, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou bez velkého počtu turistů. Do centra Sozopolu je to asi 7 km, Černomorec je blíže, okolo 2 km. Hotel je umístěn přímo na písečné pláži.

Ubytování a ceny

Hotel poskytuje kvalitní ubytování ve dvoulůžkových pokojích s klimatizací, vlastním sociálním zařízením, ledničkou, telefonem a balkonem s výhledem na moře. Není problém přidat na pokoj 1 - 2 přistýlky. Pokoje jsou zařízené jednoduše, ale účelně. Na balkonech můžete narazit na absenci jakéhokoli stolečku.

Dvanáctidenní pobyt lze pořídit okolo 12 tisíc korun.

Vybavení

Součástí hotelu je venkovní bazén, restaurace, směnárna, bar, dětský koutek a brouzdaliště, internetový kout, lobby bar. Hotel také zajistí kurzy potápění. Zahrát si můžete tenis, košíkovou nebo si zapůjčit kola. Do Černomorce a Sozopoli jezdí několikrát denně hotelový minibus, nebudete tedy muset pokaždé vážit cestu. V hotelu najdete i minimarket.

Co se týče stravování, snídaně formou švédských stolů se každý den podávají prakticky stejné. Mnoho lidí si další jídla v hotelu neobjednává, stravují se venku.

Personál je přívětivý, domluvíte se anglicky. Horší je to s kvalitou pláže a čistotou. V okolí se hodně staví, tudíž nečekejte nějaké krásné prostředí. Počítejte také s tím, že kolem vesměs nic není, za kulturou i zábavou musíte vyrazit do Sozopoli. Na pláži bývá dost nedopalků od cigaret a sem tam odpadky.

 

Strávili jste dovolenou v hotelu Černomorec? Podělte se s námi o vaše zkušenosti.

 

 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte ho mezi přáteli!

Linkuj.cz!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Sunny Sozopol * * *

Hotel Sunny Sozopol najdete v příjemné zahradě, asi 5 minut pěší chůze od hlavní pláže. Centrum města je vzdáleno necelý kilometr. Město leží jen 35 km od letiště v Burgasu, takže vás nečeká dlouhý a únavný transfer. Hotel lze doporučit klientům všech věkových skupin.

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Laguna Beach ****

Tento malebný hotel se nachází v krásné zahradě, asi 3 km od historického centra městečka Sozopol. Vzdálenost na pláž je cca 50 metrů. Vhodný je i pro velmi náročné klienty, nebo pro klienty se sníženou pohybovou schopností. Součástí hotelového komplexu se nachází také lázně s možností využít řadu p…


Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

Hotel Kamenec najdete v malém letovisku Kiten, a to přibližně pouhých 30 metrů od dlouhé, písečné pláže. Centrum letoviska se všemi obchody, restauracemi a kavárnami je vzdáleno asi čtvrt kilometru. Hotel splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Dovolená Bulharsko - Primorsko: Recenze hotelu Tropicana * * *

Hotel Tropicana je v Primorsku velice oblíbený. Nachází se přímo u severní pláže letoviska, takže vás nečeká žádné dlouhé chození k moři. Cesta na pláž prochází mezi písečnými dunami. Do centra letoviska dojdete asi za 10 minut. Hotel lze doporučit všem věkovým kategoriím.




Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:
Web:


Komentáře

Florine

pondělí, 1. květen 2017
17:05

I was recommended this blog by way of my cousin. I am
now not sure whether or not this submit is written by way of
him as no one else recognize such certain about my difficulty.

You\'re incredible! Thank you!


posted by: Florine [Odpovědět]

Marko

středa, 3. květen 2017
22:09

Yes! Finally someone writes about manicure.


posted by: Marko [Odpovědět]

Rick

neděle, 21. květen 2017
21:02

Loving the info on this internet site, you have done great
job on the posts.


posted by: Rick [Odpovědět]

Therese

pondělí, 22. květen 2017
12:59

I know this web page offers quality dependent articles and extra data, is there any other website which offers these kinds
of information in quality?


posted by: Therese [Odpovědět]

Nidia

úterý, 30. květen 2017
03:31

great issues altogether, you simply received a new reader.

What may you suggest about your put up that you made some days
ago? Any positive?


posted by: Nidia [Odpovědět]

Elvia

sobota, 24. červen 2017
14:36

You can definitely see your skills within the paintings you write.
The world hopes for even more passionate writers like
you who are not afraid to mention how they believe.
At all times go after your heart.


posted by: Elvia [Odpovědět]

Angelo

neděle, 2. červenec 2017
10:45

Loving the info on this website, you have done outstanding job on the blog posts.


posted by: Angelo [Odpovědět]

Riley

pátek, 7. duben 2017
20:09

whoah this blog is great i really like studying your posts.

Keep up the good work! You know, a lot of individuals are hunting round for this
information, you can help them greatly.


posted by: Riley [Odpovědět]

Marco

neděle, 16. červenec 2017
01:16

I believe everything published made a lot of sense. But, what about this?

suppose you added a little information? I mean, I don\'t wish to
tell you how to run your website, but what if you added a
post title to maybe grab a person\'s attention? I mean Dovolen Bulharsko - Sozopol:
Recenze hotelu ernomorec *** is kinda plain. You should glance at Yahoo\'s home page and see how they write
post titles to grab viewers to click. You might add a related video or a
pic or two to get readers interested about what you\'ve got to say.
Just my opinion, it might make your website a little livelier.


posted by: Marco [Odpovědět]

Regina

pátek, 28. červenec 2017
05:32

It\'s perfect time to make some plans for the future and it\'s time to be happy.
I have read this post and if I could I desire to suggest you
some interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this
article. I desire to read more things about
it!


posted by: Regina [Odpovědět]

Penney

pátek, 28. červenec 2017
18:59

This info is invaluable. When can I find out more?


posted by: Penney [Odpovědět]

Roland

pátek, 28. červenec 2017
20:12

Hiya! Quick question that\'s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
My website looks weird when browsing from my iphone 4.

I\'m trying to find a template or plugin that might be able to
resolve this issue. If you have any suggestions, please share.
With thanks!


posted by: Roland [Odpovědět]

Kristian

pátek, 4. srpen 2017
05:46

hello there and thank you for your info – I\'ve certainly picked up anything new from right
here. I did however expertise a few technical issues using this website, as I experienced to reload
the web site many times previous to I could
get it to load properly. I had been wondering if your hosting is
OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.
Well I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective exciting content.

Make sure you update this again soon.


posted by: Kristian [Odpovědět]

Theo

pátek, 11. srpen 2017
18:18

Thanks for every other wonderful post. Where else may anyone get that type of
info in such an ideal means of writing? I\'ve a presentation next week, and I\'m at the
look for such info.


posted by: Theo [Odpovědět]

Rosaura

úterý, 1. květen 2018
07:44

Very good write-up. I absolutely love this site.
Keep writing!


posted by: Rosaura [Odpovědět]

Bernardo

středa, 2. květen 2018
15:01

Hello to every body, it\'s my first pay a quick visit
of this weblog; this blog carries remarkable and actually excellent information in support of readers.


posted by: Bernardo [Odpovědět]