verze pro tisk

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Laguna Beach ****

30. leden 2014

Tento malebný hotel se nachází v krásné zahradě, asi 3 km od historického centra městečka Sozopol. Vzdálenost na pláž je cca 50 metrů. Vhodný je i pro velmi náročné klienty, nebo pro klienty se sníženou pohybovou schopností. Součástí hotelového komplexu se nachází také lázně s možností využít řadu procedur.

Ubytování a ceny

Hotel Laguna Beach poskytuje ubytování v moderních dvoulůžkových pokojích s klimatizací, vlastním soc. zařízením, fénem, Wi-Fi připojením, minibarem, balkonem a TV. Není problém do pokojů přidat 1 - 2 přistýlky.

Dále lze využít ubytování v rodinných apartmánech. Ty mají kromě výše zmiňovaného také vybavený kuchyňský kout, lednici a mikrovlnnou troubu. Z balkonů je výhled do zahrady, na moře nebo přilehlé okolí.

Co se týče cen za pobyt, týdenní dovolenou s all inclusive pořídíte od 17 tisíc korun. Senioři a děti mají speciální slevy.

Vybavení

Hotel je velice dobře vybaven, budete mít k dispozici vše pro strávení pohodové dovolené. Ve vstupní hale najdete 24 hodinovou recepci, velké akvárium, restaurace, bar u bazénu, piano bar. Relaxovat můžete v krytém bazénu, velkém venkovním bazénu nebo ve vířivkách.

Děti ocení dětské hřiště nebo bazén se skluzavkou. Pokud potřebujete děti pohlídat, i tuto službu hotel zajistí.

Jak bylo zmiňováno, součástí je poměrně prostorné wellness centrum. Můžete zajít na masáže, do sauny, vyzkoušet parní lázeň nebo místní kosmetické a lázeňské procedury.

Pokud chcete sportovat a vodní sporty vám nestačí, zde si zahrajete billiard, tenis (i s výukou pro děti a dospělé) nebo si můžete půjčit kola. S personálem se domluvíte v ruštině, angličtině, bulharštině a němčině.

 

Byli jste ubytováni v tomto hotelu? S čím jste byli spokojeni a co naopak nebylo dle vašich představ? Podělte se s námi o vaše zkušenosti.

 

 

Zaujal vás tento článek? Sdílejte ho mezi přáteli!

Linkuj.cz!

Hodnocení

Zatím nikdo nehodnotil


Přidat komentář

[Nahoru ↑]

Čtěte také...

Dovolená Bulharsko - Primorsko: Recenze hotelu Perla Beach ****

Hotel Perla Beach patří k tomu lepšímu, co Primorsko stran ubytování nabízí. Najdete ho kousek od severní písčité pláže. Do centra letoviska je to pouhých 100 metrů. Místo je ideální pro rodiny s dětmi, jen pár metrů od hotelu se nachází český dětský klub a také aquapark.

Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Sunny Sozopol * * *

Hotel Sunny Sozopol najdete v příjemné zahradě, asi 5 minut pěší chůze od hlavní pláže. Centrum města je vzdáleno necelý kilometr. Město leží jen 35 km od letiště v Burgasu, takže vás nečeká dlouhý a únavný transfer. Hotel lze doporučit klientům všech věkových skupin.


Dovolená Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Černomorec ***

Hotel Černomorec je umístěn mezi letovisky Sozopol a Černomorec. Leží v klidném prostředí, mimo velké hotelové komplexy, proto je ideální pro všechny, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou bez velkého počtu turistů. Do centra Sozopolu je to asi 7 km, Černomorec je blíže, okolo 2 km. Hotel je umístěn…

Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

Dovolená Bulharsko - Kiten: Recenze hotelu Kamenec ****

Hotel Kamenec najdete v malém letovisku Kiten, a to přibližně pouhých 30 metrů od dlouhé, písečné pláže. Centrum letoviska se všemi obchody, restauracemi a kavárnami je vzdáleno asi čtvrt kilometru. Hotel splní požadavky i těch nejnáročnějších klientů.




Vložit komentář

Napsat komentář
Jméno:
E-mail:
Web:


Komentáře

Adrianne

pondělí, 1. květen 2017
17:22

Incredible points. Solid arguments. Keep up the great work.


posted by: Adrianne [Odpovědět]

Jacques

pondělí, 17. září 2018
02:21

Hello! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new
project in a community in the same niche.

Your blog provided us beneficial information to work on. You
have done a extraordinary job!


posted by: Jacques [Odpovědět]

Kaylee

dnes, 23. září 2018
09:34

I am truly thankful to the owner of this website who has
shared this enormous piece of writing at at this
time.


posted by: Kaylee [Odpovědět]

Eloise

středa, 3. květen 2017
23:27

Hi, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing
information, that\'s actually good, keep up writing.


posted by: Eloise [Odpovědět]

Jacques

pátek, 19. květen 2017
01:35

Exactly what I was looking for, thank you for putting up.


posted by: Jacques [Odpovědět]

Kim

pátek, 19. květen 2017
02:14

What\'s up friends, how is everything, and what you would like to
say about this article, in my view its actually remarkable in favor of me.


posted by: Kim [Odpovědět]

Autumn

neděle, 21. květen 2017
21:06

Exactly what I was searching for, thank you for
posting.


posted by: Autumn [Odpovědět]

Isis

pondělí, 22. květen 2017
13:13

It\'s the best time to make some plans for the long run and it\'s time to be happy.
I have learn this submit and if I may just I want to
counsel you few fascinating things or advice.

Maybe you could write next articles regarding this article.
I want to learn more things approximately it!


posted by: Isis [Odpovědět]

Hermine

středa, 21. červen 2017
12:11

My brother recommended I might like this web site. He was totally right.
This submit actually made my day. You can not imagine simply
how much time I had spent for this information! Thank
you!


posted by: Hermine [Odpovědět]

Rhys

pondělí, 3. červenec 2017
14:16

Incredible story there. What happened after? Good luck!


posted by: Rhys [Odpovědět]

Florine

pátek, 7. duben 2017
19:40

Thanks for finally writing about >Dovolen Bulharsko - Sozopol: Recenze hotelu Laguna Beach ****


posted by: Florine [Odpovědět]

Sherri

pondělí, 3. červenec 2017
21:57

My brother recommended I would possibly like this blog.
He was once entirely right. This publish actually made my day.
You cann\'t consider just how much time I had spent for this info!
Thank you!


posted by: Sherri [Odpovědět]

Warren

čtvrtek, 27. červenec 2017
18:09

What a material of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity about unexpected
emotions.


posted by: Warren [Odpovědět]

Marylyn

pátek, 28. červenec 2017
16:42

Very shortly this website will be famous amid all blog visitors, due to it\'s pleasant articles or
reviews


posted by: Marylyn [Odpovědět]

Ernesto

neděle, 30. červenec 2017
19:08

It\'s fantastic that you are getting ideas from this post as well as from our discussion made here.


posted by: Ernesto [Odpovědět]

Ernesto

neděle, 30. červenec 2017
19:13

It\'s fantastic that you are getting ideas from this post as well as from our discussion made here.


posted by: Ernesto [Odpovědět]

Corina

pátek, 4. srpen 2017
05:49

Right here is the perfect website for anybody who wants to find out about this topic.
You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa).
You certainly put a brand new spin on a topic which has been written about for a long time.
Excellent stuff, just great!


posted by: Corina [Odpovědět]

Sallie

pátek, 11. srpen 2017
22:22

Hi, I check your blog like every week. Your story-telling style is awesome, keep up the good work!


posted by: Sallie [Odpovědět]

Hermelinda

úterý, 1. květen 2018
02:59

It\'s in point of fact a nice and helpful piece of info.
I\'m happy that you shared this useful info with us.
Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.


posted by: Hermelinda [Odpovědět]

Bonnie

úterý, 1. květen 2018
05:50

Hello to all, the contents existing at this web site are truly remarkable for people knowledge, well, keep up the
nice work fellows.


posted by: Bonnie [Odpovědět]